Hjælp os med at udgive en nye udgave af “Borgerlyst – mere handlekraft i hverdagen”

Hjælp os med at udgive en nye udgave af “Borgerlyst – mere handlekraft i hverdagen”

Så er den nye Borgerlyst-bog ved at være klar fra trykkeriet – og vi glæder os rigtig meget til at dele den med jer.

Vi er helt utroligt taknemmelige over al jeres hjælp. Både den økonomiske støtte fra alle jer, der har forudbestilt – og den uvurderlige hjælp fra jer, der prøvelæste bogen undervejs og hjalp os med at skære den til.

Alle der støtter får:

 • En invitation til Borgerlysts fødselsdag 5. juni, som vi fejrer med et glas og en lille samtalesalon.
 • En pakke samtalemenuer pr. bog – trykt på lækkert papir, som du kan bruge til selv at holde en samtalesalon eller vække borgerlyst til et arrangement.
 • Deres navn på takkelisten bagerst i bogen. [OBS – Bogen er nu sendt i trykken, og vi kan ikke længere nå at skrive navne på listen – men du kan stadig forudbestille]

Vælg, hvordan du vil støtte: 

50 kroner – Send os en lille opmuntring

300 kroner – En enkelt bog

 • Et eksemplar af den nye bog sendt hjem gennem brevsprækken. (Du sparer portoen)
 • En pakke samtalemenuer.

400 kroner – Bogpakke

 • Et eksemplar af den nye bog.
 • Et eksemplar af vores håndbog “Samtalesaloner – Små skub, der får folk til at falde i snak”. (Bøgerne sendes samlet hjem gennem brevsprækken, når den nye borgerlystbog udkommer. Håndbogen koster normalt 200 kroner, så du sparer 100 kroner + portoen)
 • To pakker samtalemenuer.

500 kroner – En bog og en plads til “Søndagsskolen om Borgerlyst” den 3. juni fra 10 til 16

 • Et eksemplar af den nye bog.
 • En pakke samtalemenuer.
 • En plads til “Søndagsskolen om Borgerlyst” på Samtidens Akademi. Både Andreas Lloyd og Nadja Pass underviser – og der bliver masser af samtalesaloner og et løsningslaboratorium, hvor du kan arbejde med din egen borgerlystne ide. (Normalpris for søndagsskolen er 350 kroner pr. deltager, så du sparer 150 på denne pakke)
  Læs meget mere her >>)

1000 kroner – Fem bøger

 • Fem eksemplarer af den nye bog, sendt hjem gennem brevsprækken. (Du sparer 500 kroner på bøgerne + forsendelsen)
 • Fem pakker samtalemenuer.
5000 kroner + moms – 5 bøger + to timers intensiv sparring
 • 5 eksemplarer af den nye bog.
 • 5 pakker samtalemenuer.
 • 2 timers spontansparring med Nadja Pass på et borgerlystent projekt, en konference I gerne vil nytænke eller hvordan I kan bruge samtalesaloner som arbejdsmetode.
 • Normalprisen for to timers spontansparring er 5000 kroner eks moms. Så du får de 5 bøger gratis med i købet.

Bogen udkommer 5. juni – på Borgerlysts 8-års-fødselsdag og grundlovsdag. Og vi fejrer udgivelsen med et af vores traditionsrige “vin-for-porto”-arrangementer.

Fra 16 til 17 er arrangementet kun for dem, der har forudbestilt bogen inden 4. juni 2018 og for prøvelæserne og andre hjælpere. I modtager en særskilt invitation.

Mellem 17 og 18 er arrangementet åbent for alle, der har lyst til en god grundlovssamtale og gerne vil have fingre i bogen så tidligt som muligt. Vi starter nye samtaler hver gang klokken slår halv. Og så kan man ellers blive hængende så kort eller længe, man har lyst.

Det foregår i Ahornsgade lige ved Skt Hans Torv – indgang mellem Ahornsgade 5 og 5A.

Vi glæder os til at se jer – og ønsker jer rigtig god læselyst!

Andreas og Nadja

Bagom den nye borgerlyst-bog:

I anledning af, at vi er samlet for at gennemskrive bogen, følger Nadjas praktikant Rasmus Holm arbejdsprocessen og stiller os en masse spørgsmål om tiden med Borgerlyst. Det kan du følge i disse små videoer.

Udgivet i fællesskab mellem os og alle jer

Som altid når det gælder Borgerlyst, arbejder vi selv på helt frivillig basis og 100% uafhængigt uden støtte fra hverken det offentlige eller fra fonde. Første udgave af “Borgerlyst – mere handlekraft i hverdagen” blev udgivet ved hjælp af crowdfunding, og det var en kæmpe fornøjelse og inspiration at udgive bogen sammen med læserne.

For at udgive den nye version har vi igen brug for jeres hjælp: Hvis du bestiller og betaler bogen på forhånd, hjælper du os med at finansiere trykomkostningerne. Det vil gøre en kolossal forskel for os at vide, at en del af oplaget er købt og betalt på forhånd.

Som tak har vi sammensat forskellige “tak-for-støtten-pakker” som du kan se i den grå boks. Dem kan du stadig nå at bestille frem til den 4. juni 2018 – men i sagens natur kan du ikke længere nå at få dit navn med i den trykte bog.

Undervejs i arbejdet har vi også haft stor glæde af, at mange har meldt sig som ‘prøvelæsere’, der har givet os meget inspirerende kritik på det forskellige versioner af bogen efterhånden som de blev klar. Så det bliver virkelig en bog, der bliver udgivet af alle os for alle os. Og det er vi meget taknemmelige for.

Masser af redskaber, modeller og inspirerende illustrationer

Bogen er skabt i tæt samarbejde med den grafiske designer Jan Rasmussen fra Tombola CPH og illustratoren Kristian Eskild Jensen. De har sikret, at bogen også er visuelt appetitlig og lige til at hapse, fordi den er bygget op som et “patchworktæppe”, hvor du selv vælger rækkefølgen og hvilke små bidder, du har lyst til at læse lige nu.

Bogen er fuld af modeller og illustrationer, der siger mere end tusind ord. Her for eksempel “Det makroskopiske blik”, der træner dit blik for, hvordan dine egne små hverdagsvalg og handlinger har betydning i den store sammenhæng – og hvordan du kan påvirke de ellers uoverskueligt store perspektiver ved at skabe dine egne små handle-fællesskaber.

Flotte anmeldelser og omtaler af førsteudgaven

Første udgave af bogen fik fem hjerter i Politiken, da den blev meldt i 2013, og en virkelig god lektørudtalelse har betydet, at den i dag står rundt om på mange af landets biblioteker. For ganske nylig blev bogen igen fremhævet i “Vild med bøger” på DR2, da værten Flemming Møldrup som “Bogterapi” skulle anbefale en seer den bedste bog, der kunne hjælpe vedkommende videre med at skabe forandringer omkring sig.

Nu knokler vi for at gøre den nye udgave så inspirerende, håndgribelig, personlig og spændende som muligt – og vi glæder os til at dele det hele med jer. Og siger på forhånd tusind tak til jer, der hjælper os med at få det til at ske!