Læs vores bøger – og kom godt i gang med Borgerlyst og Samtalesaloner

Læs vores bøger – og kom godt i gang med Borgerlyst og Samtalesaloner

SÆRLIGE DECEMBERPAKKER LIGE NU: Fra 1. til 15. december 2018 følger der to sæt samtalemenuer med alle eksemplarer af  “Borgerlyst – en projektbiografi”, der bestilles her på siden. Et sæt med fire samtalemenuer om “Liv og død” og et sæt med fire om “Rødder”. De er trykt på lækkert papir og egner sig rigtig godt til decembers mange kalaser. Både til at sætte gang i vigtige samtaler med sine nærmeste eller for at komme tættere ind på livet af sin omgangskreds og kollegerne.

Her kan du bestille vores bøger “Borgerlyst – En projektbiografi” og “Samtalesaloner – Små skub, der får folk til at falde i snak”.

Hvis du vil spare de 50 kroner til porto, kan du svinge forbi Klub, Linnésgade 25 – lige ved Nørreport og Torvehallerne – der har en stak af hver liggende til salg ved receptionen. Du kan også bestille bøgerne hjem gennem din boghandler – de ligger begge på lager hos DBK og kan bestilles hjem på et par dage til hele landet. (OBS – pakkepriserne nedenfor og muligheden for at få samtalemenuer med i købet gælder kun, hvis du bestiller dine bøger her på siden. Klub har dem kun liggende til løssalg til fuld pris)

Borgerlyst – en projektbiografi (2018)

Dette er bogen for alle, der gerne vil udvikle en god ide fra tanke til handling, styrke et fællesskab, skabe forandringer omkring sig eller trænger til, at få genetableret troen på, at det nytter.

Bogen er fuld af modeller, redskaber og gode råd til, hvordan du selv kan udvikle dine projekter – alt sammen belyst gennem fortællingen om, hvordan vi selv opbyggede Samfundslaboratoriet Borgerlyst og satte en masse eksperimenter igang. Samtidig får du vores personlige fortællinger om to meget forskellige liv fulde af borgerlyst, som du kan spejle din egen borgerlyst i. Du plukker selv de elementer, der passer bedst til dig. Noget er temmelig filosofisk tankegods, andet meget konkrete råd til, hvad du selv kan gøre.

Bogen fortæller både om den vilde energi i den tidlige opstart, om livet med det mere modne projekt – og om hvordan man trapper ordentligt ud af et projekt. Og bygger godt videre på det, når man går i gang med nye projekter.

 


“Borgerlyst – en projektbiografi”. Første oplag. 336 sider. 17 cm bred, 24 cm høj. 300 kr. (inkl. moms) + 50 kr forsendelse i DanmarkHvis du bestiller denne pakke mellem 1. og 15. december 2018 får du samtidig to sæt samtalemenuer med. Hvert sæt består af fire samtalemenuer trykt på lækkert papir. Emnerne er “Liv og død” og “Rødder”.

Køb en bogpakke med 2 stk Borgerlyst-bøger. Så kan du også glæde en ven.550 kr. (inkl. moms og forsendelse i Danmark) (Normalpris 600 kr. + 50 kr i porto)Hvis du bestiller denne pakke mellem 1. og 15. december 2018 får du samtidig to sæt samtalemenuer med pr. bog. Hvert sæt består af fire samtalemenuer trykt på lækkert papir. Emnerne er “Liv og død” og “Rødder”. 

En bogpakke med et eksemplar af Borgerlyst-bogen og et eksemplar af vores håndbog “Samtalesaloner – Små skub, der får folk til at falde i snak”.400 kr. (inkl. moms) + 50 kr forsendelse i Danmark (Samtalesaloner-håndbogen koster normalt 200 kroner, så du sparer 100 kroner).Hvis du bestiller denne pakke mellem 1. og 15. december 2018 får du samtidig to sæt samtalemenuer med. Hvert sæt består af fire samtalemenuer trykt på lækkert papir. Emnerne er “Liv og død” og “Rødder”.

Køb en bogpakke med 5 stk Borgerlyst-bøger.1200 kr. (inkl. moms og forsendelse i Danmark) (Normalpris 1500 kr. + 80 kr i porto)Hvis du bestiller denne pakke mellem 1. og 15. december 2018 får du samtidig to sæt samtalemenuer med pr. Borgerlystbog. Hvert sæt består af fire samtalemenuer trykt på lækkert papir. Emnerne er “Liv og død” og “Rødder”.

 

Samtalesaloner – små skub, der får folk til at falde i snak (2016)

Denne håndbog er fuld af øvelser og gode råd, der gør det nemt for dig at designe og holde dine egne samtalesaloner. Du får også historien om de første fem år med samtalesalonerne – og hører om de erfaringer og det tankegods, vi har samlet undervejs.

Du kan downloade bogen gratis eller købe den herunder:

 

Samtalesalon-Omslag
Samtalesaloner-bogen. Første oplag. 156 sider. 17 cm bred, 24 cm høj.200 kr. (inkl. moms og forsendelse i Danmark)
bogpakke
Køb en bogpakke med 5 stk Samtalesaloner-bøger.800 kr. (inkl. moms og forsendelse i Danmark) (Normalpris 1000 kr. + 80 kr i porto)

OBS – Decembertilbudet om at få samtalemenuer med i prisen gælder kun for pakker, der inkluderer bogen “Borgerlyst – en projektbiografi”. Hvis du vil have dem med, kan du bestille bogpakken til 400 kroner ovenfor.

OBS – Decembertilbudet om at få samtalemenuer med i prisen gælder kun for pakker, der inkluderer bogen “Borgerlyst – en projektbiografi”. Hvis du vil have dem med, kan du bestille bogpakken til 400 kroner ovenfor.

 

Borgerlyst — Handlekraft i hverdagen (2013)
bogpakke-2

Denne første udgave af bogen om Borgerlyst er en håndbog fyldt med redskaber, eksempler og konkrete råd, der kan hjælpe dig med at skabe masser af positive forandringer i samfundet omkring dig.

Bogen har desværre længe været udsolgt i den trykte udgave, men du kan downloade den gratis her.

En stor del af denne bog er gennemskrevet og om-redigeret som del af “Borgerlyst – en projektbiografi” (2018)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Offentlige institutioner kan bestille bøger med EAN ved at sende en mail til info@borgerlyst.dk.
  • Boghandlere kan bestille “Borgerlyst – en projektbiografi” og “Samtalesaloner”-bogen til videresalg hos DBK.