Eksperiment: Pop-Up-Kulturklubben

Eksperiment: Pop-Up-Kulturklubben

Nadja er så heldig at kende mange mennesker fra kulturlivet – og derfor er hun også godt opdateret på, hvilke spændende forestillinger, koncerter og udstillinger, der er på vej. I stedet for altid at gå ud med bedstevennerne, skriver hun engang imellem ud på Facebook, at hun har købt billet til en bestemt forestilling på en bestemt dato – og så vidt muligt også ca, hvor hun sidder – og opfordrer så alle andre til også at købe billet til den samme oplevelse.

Alle, der skal med mødes så til en lille samtalesalon, som Nadja står for, inden forestillingen får igang, man mødes til en drink i pausen – og snakker om oplevelsen bagefter.

Det er et supernemt koncept at kopiere. Det skaber ikke alene en god mulighed for at komme afsted, selvom ens partner eller venner skulle have en helt anden smag eller kulturlyst. Det er også virkelig inspirerende og tankevækkende at dele kulturoplevelser nogen helt nye bekendtskaber. De ser, hører, opdager og tænker ofte noget helt andet end det, man selv lægger mærke til.

Samtidig er det meget enkelt at arrangere. Man køber bare en billet til sig selv en dag og i et prisleje, der passer godt. Alle andre har ansvaret for selv at købe – og eventuelt afsætte – deres egne billetter. Så som arrangør ender man aldrig med at hænge på uafhentede billetter. Det værste der kan ske er, at man får en spændende kulturoplevelse helt alene. Og det er heller ikke så ringe endda.