Rikke Struve

Rikke Struve

Tre ord, der beskriver det særlige ved din hverdag:

Tryghed, empati og GLÆDE…

Den vigtigste erfaring fra din hverdag i én sætning:

Det er vigtig både at kunne give og modtage – skabe balance – fokuserer på at nyde!

Hvem er du, og hvad optager dig til daglig?

Først og fremmest er jeg mig …. Dernæst er jeg mor med stor M til 3 skønne drenge … Er også heldig at være gift med en dejlig, rolig og rummelig mand …

Jeg elsker mine hverdage … Hellere hverdage fremfor ferier … Hverdagen er bare bedst, der er jeg lige i mit es … Hvorfor ? … Fordi min hverdag har udgangspunkt i min yngste søn, der har en medfødt hjerneskade og i aller højeste grad har brug for tryghed, struktur og overblik for at klare sin dag!

Ferie er derfor ofte forstyrrende og andeledes, – vi har dog lært at leve med dem!

Hvordan har du valgt at indrette din hverdag?

Jeg er meget optaget af at lære min yngste søn at kunne klare sig selv (i fremtiden altså) … Så derfor bruger jeg meget tid på at finde og afprøve diverse it/teknik … bl.a. er ipad og iphone for længst ’flyttet ind’ hos os … Jeg bruger rigtig meget tid på at finde og anmelde apps til brug mest for ham, men også for mig! – Jeg blogger også om min/vores hverdag – læs mere på bloggen Forlorne Får – rikkestruve.blogspot.com

Hvor mange penge skal du tjene for at få din hverdag til at hænge sammen? Og hvad bruger du resten til?

Jeg kan leve på en sten og det er indimellem nødvendigt at skære ned og flytte rundt og finde billigere løsninger (og gerne bedre forsikringer o.lign). – Jeg har er god til at gemme lidt på kistebunden og ellers er jeg også god til at bruge … Tænker jeg er ret god til at skabe balance mellem udgifter og indtægter!

Hvorfor er du endt med denne hverdag? Hvad har du gjort undervejs?

Jeg havde ikke set denne hverdag komme for bare 15 år siden var mit liv HELT anderledes og meget mere stressende!

Jeg er lige her, fordi min mand og jeg valgte at blive plejeforældre til den skønneste lille dreng for 11 år side (snart 12 … Pyh som tiden går).

– Jeg har bevidst valgt at arbejde med mig selv for hele tiden at være den bedste udgave. – De sidste 10 år har jeg reduceret min vægt med 80 kg … Det er jo også en slags job, – og har bestemt også præget hverdagen i positiv retning for hele familien! – Positivt fordi vi nu har balance mellem ‘at hygge os’, spise hvad der er godt for os og daglig motion f.eks. er jeg vild med mine gåture!

Hvad har du valgt fra? Hvilke muligheder har du udelukket?

Jeg har valgt et almindeligt 8-16 job fra og er dybt taknemmelig over at gjorde det … Selvom det dengang egentlig var en ret svær beslutning. – OG indimellem savner jeg den også, men mest pga. det sociale! – For at få fyldt op på den sociale konto (og faglige) er jeg blevet ansat som frivillig seniormentor hos Ungdommens Røde Kors på projektet DYNAMO – et projekt der har fokus på socialt udsatte unge mellem 13-17 år!

Hvad har været de vigtigste forandringer i din hverdag indenfor de sidste år — og hvordan forventer du din hverdag vil forandre sig i de kommende år?

Absolut min egen personlige forandring både fysisk og psykisk! … Fremtiden ved jeg heldigvis ikke hvad bringer mig, men jeg ønsker at få det bedste ud af den!